Sandra
Sandradierenarts
Sandra heeft passie en liefde voor het vak. Zij vindt dat een goede begeleiding voor dier en eigenaar tot de beste zorg leidt. Daarnaast volgt zij vele nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis en technieken.
Wij geloven in een zo eerlijk en duidelijk verhaal. Ook wat kosten betreft. hierdoor staat u nooit voor verrassingen.
Sandra heeft kennis van vele diersoorten (ook bijzondere dieren!)
Jaimy
JaimyDierenarts
Mijn naam is Jaimy en woon vanaf kleins af aan al in Almere. Ik ben opgegroeid met zowel katten als honden en heb daarnaast een echte passie voor wildlife dieren. Momenteel ben ik trotse eigenaar van twee eigenwijze ruwharige Jack Russell Terriƫrs, Trudy en Jaqui, waar ik graag tijd mee door breng. Verder ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en sla ik een ritje op de motor nooit af. Tijdens mijn studie heb ik diverse stages doorlopen in binnen- en buitenland. Als dierenarts zet ik mij in voor de gezondheid van het dier, maar zal daarbij nooit het belang van de eigenaar uit het oog verliezen.
Tanja
Tanjaparaveterinair
Mijn naam is Tanja en ik ben dierenartsassistente. Na het behalen van mijn diploma ben ik als waarnemend paraveterinair aan de slag gegaan. Dit betekent dat ik bij verschillende dierenklinieken oproepbaar was indien er te weinig personeel was. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan en ik heb zo veel ervaring op kunnen doen.Zelf heb ik 2 katten genaamd Muffin en Browny daarnaast ben ik dol op reptielen en heb daarom ook 2 kousebandslangen. Zij hebben de naam Bigmama en Azura. Ik zie u graag terug in onze kliniek!
FACEBOOK

Volg de verrichtingen van Het Dierenkliniek Almere-Stad Team ook op Facebook

Wij komen daar graag met u in nader contact
FACEBOOK

Team

Dennis
Dennisparaveterinair

Mijn naam is Dennis en ik ben ervaren paraveterinair dierenartsassistent.

Al sinds jonge leeftijd werk ik met en rond dieren, zowel groot als klein. Zelf begon ik 20 jaar geleden met mijn eigen dwergpapegaaien en tegenwoordig heb ik nog steeds 2 leuke boeven genaamd Petey en Poppy. Inmiddels is de familie wel een beetje uigegegroeid tot een bescheiden dierentuin. Daartoe horen inmiddels: Petey en Poppy de dwergpapegaaien, Caine de hond, Mosey de kater, Bunga de Baardagaam, Buck de Hamster en een aquarium vol vissen.

Ik werk met veel plezier als paraveterinair bij Dierenkliniek Almere-Stad. Goede kwaliteit van zorg voor dier en mens heb ik hoog zitten. Naast vragen over honden en katten kun je bij mij ook terecht over vogels en hun verzorging.

Nikki
Nikkiparaveterinair

Mijn naam is Nikki, ik ben 27 jaar en 8 jaar geleden afgestudeerd als Paraveterinair

Ik ben daarna niet aan het werk gegaan in de diergeneeskunde, waar ik na een tijd toch spijt van kreeg. Nu ben ik gelukkig sinds 4 jaar werkzaam als paraveterinair en heb mijn passie volledig terug gevonden bij dierenkliniek Almere-stad. Al vanaf kleins af aan wilde ik graag met dieren werken, en ben blij dat ik dat waar heb kunnen maken. Ikzelf heb thuis 2 katten genaamd Jacx & Blizz. Wat ik leuk vind aan mijn werk is de afwisseling tussen mens en dier. En vind het fijn als een baasje en hun dier weer vrolijk de praktijk verlaten.

Mariska
Mariskatrimster
Mijn naam is Mariska, ik werk al sinds 1993 als hondentrimster. In 2013
is daar het trimmen van katten en konijnen bijgekomen. Ik doe mijn werk
met veel passie en het welzijn van het diertje staat bij mij altijd
bovenaan.

Ik woon samen met mijn twee Smousjes Sjors en Koos waarmee ik in mijn
vrije tijd graag mee wandel en behendigheid mee doe. U kunt telefonisch
via de dierenkliniek bij mij een afspraak maken om uw huisdier te laten
trimmen. Graag tot ziens!

Minu
Minumascotte
Minu maakt ook deel uit van Het Dierenkliniek Almere-Stad team en is bijna elke dag aanwezig op de praktijk. Daar wil ze vooral met andere hondjes spelen en met de baasjes knuffelen. Ze moet eigenlijk op kantoor blijven, maar omdat ze erg nieuwsgierig is, lukt dat niet altijd. Minu komt uit een dodingsstation in Spanje en is geadopteerd door dierenarts Sandra. Ze houdt vooral van aandacht en ze vindt het heerlijk om lekker te wandelen of mee te gaan op de boot.
Jij?
Jij?Stagair(e)
Dierenkliniek Almere-Stad is een erkend leerbedrijf. Volg jij een studie diergeneeskunde of opleiding tot paraveterinair en ben je nog op zoek naar een stageplek? Wij leiden vakmensen op! Dus schroom niet en bel of mail ons naar de mogelijkheden. We maken graag kennis met je om te kijken of er een plek beschikbaar is voor je.