Dierenkliniek Almere-Stad tarieven

  • Ons dagconsult is minstens 20 minuten met de dierenarts!
  • Onze dierenartsen zijn door nascholing up-to-date!
  • 24 uur per dag 7 dagen in de week staan wij voor u klaar
  • Tijdens vaccinatie consult gratis gebitscheck en advies
  • Al onze operaties incl. gratis nacontrole
  • Allernieuwste en veiligste vaccinaties (VACCINATIE ADVIES OP MAAT)
  • U betaald slechts 1 vaccinatieconsult wanneer u met meerdere dieren komt vaccineren

All-in prijs

Standaardprijs sterilisatie poes all-in 138,10 euro!
Standaardprijs castratie kater all-in 60 euro!
Laparoscopisch steriliseren teef door specialist: goedkoopste van Almere!

Dierenartsen die tijd nemen voor u en uw dier! Nieuwsgierig? of vragen? Bel gerust.

Vergelijken van tarieven

Uw eerste consult is bij ons altijd 20 euro zodat u zelf kunt ervaren hoe onze werkwijze is. Een normaal dag consult is 34,50 euro. Wanneer u terugkomt voor hetzelfde probleem, betaald u een herhalingsconsult van 24,50 euro.

Wij vinden het belangrijk de tijd te nemen voor u en uw dier en hebben daarom altijd minimaal 20 minuten bij de dierenarts voor u ingepland. Bij andere prijsvechters is dit vaak 10 minuten. Door een langer consult kunnen wij sneller achter de diagnose komen, met u uitgebreid de mogelijkheden en kosten bespreken en komt u zo niet voor verrassingen te staan.

Verder staan wij ook altijd ‘s nachts voor u klaar. Wanneer u bij ons ingeschreven bent, ontvangt u korting op het spoedconsult.  U hoeft niet naar een andere kliniek en onbekende dierenartsen toe bij spoedgevallen.

Eerste consult s;echts €20,-

De gezondheid van uw dier staat voorop!

Online tarieven vergelijken is erg lastig omdat niet alle dierenartsen hetzelfde bieden. Niet alle klinieken gebruiken bijvoorbeeld gasnarcose bij operaties en hebben belangrijke monitoringsapparatuur.  Soms wordt u voor specialistische operaties doorgestuurd of kan er geen echo of röntgenfoto daar direct gemaakt worden. Ook zijn consulten vaak korter (10 minuten) of zit er bij operaties bijvoorbeeld geen pijnstilling of een gratis nacontrole.

Wij bieden dieren altijd de beste begeleiding en geloven dus niet in het bezuinigen op essentiële onderdelen als narcose of pijnstilling. Daarom bieden wij u een eerlijke prijs aan, waarvoor wij de veiligste begeleiding van uw dier garanderen. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Op onze uitgebreide tarieven pagina vindt u een overzicht van de meest gangbare handelingen. Klik hier.

036 369 0535

Twijfelt u nog ergens over of heeft u vragen?

U kunt ons natuurlijk ten alle tijden bellen.
Klik voor: uitgebreide tarieven pagina036 369 0535