Sandra
Sandradierenarts
Sandra heeft passie en liefde voor het vak. Zij vindt dat een goede begeleiding voor dier en eigenaar tot de beste zorg leidt. Daarnaast volgt zij vele nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis en technieken.
Wij geloven in een zo eerlijk en duidelijk verhaal. Ook wat kosten betreft. hierdoor staat u nooit voor verrassingen.
Sandra heeft kennis van vele diersoorten (ook bijzondere dieren!)
Jaimy
Jaimydierenarts
Mijn naam is Jaimy, ik ben 24 jaar en woon vanaf kleins af aan al in Almere.

Ik ben opgegroeid met zowel katten als honden en heb daarnaast een echte passie voor wildlife dieren. Momenteel ben ik trotse eigenaar van twee eigenwijze ruwharige Jack Russell Terriërs, Trudy en Jaqui, waar ik graag tijd mee door breng. Verder ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en sla ik een ritje op de motor nooit af. Tijdens mijn studie heb ik diverse stages doorlopen in binnen- en buitenland. Als dierenarts zet ik mij in voor de gezondheid van het dier, maar zal daarbij nooit het belang van de eigenaar uit het oog verliezen.

Tanja
Tanjaparaveterinair
Mijn naam is Tanja en ik ben dierenartsassistente. Na het behalen van mijn diploma ben ik als waarnemend paraveterinair aan de slag gegaan. Dit betekent dat ik bij verschillende dierenklinieken oproepbaar was indien er te weinig personeel was. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan en ik heb zo veel ervaring op kunnen doen.

Zelf heb ik 2 katten genaamd Muffin en Browny daarnaast ben ik dol op reptielen en heb daarom ook 2 kousebandslangen. Zij hebben de naam Bigmama en Azura. Ik zie u graag terug in onze kliniek!

FACEBOOK

Volg de verrichtingen van Het Dierenkliniek Almere-Stad Team ook op Facebook

Wij komen daar graag met u in nader contact
FACEBOOK

Team

Claudia
Claudiaassistente
Mijn naam is Claudia, ik ben 20 jaar oud en woon in Lelystad.

Vanaf 6 jarige leeftijd riep ik al dat ik van dieren houd. Ik wilde graag dieren verzorgen en zocht altijd een kans om in de buurt te zijn bij dieren. Op de basisschool in groep 8 mocht ik een dag meelopen bij een dierenarts praktijk. Ik wist vanaf toen dat ik later paraveterinair zou worden. In mijn vervolgopleiding op de Groene Welle in Zwolle moest ik een aantal keren stages lopen bij dierenartspraktijken. Toen besloot ik bij Dierenkliniek Almere- Stad stage te gaan lopen. Door mijn stage periode heen merkte ik al gauw dat ik mij hier thuis voel. Ik kreeg goede begeleiding en had een leuke band met mijn collega’s gekregen. Vervolgens besloot ik voor de tweede keer bij Dierenkliniek Almere- Stad stage te lopen. Ik heb toen mijn Diploma Paraveterinair gehaald en met volle plezier werk ik nu als volwaardig dierenartsassistente op de kliniek.

Ik hoop daarom u en uw huisdier gauw te ontmoeten op onze praktijk!

Cindy
Cindyparaveterinair
Mijn naam is Cindy, ik ben 20 jaar oud en ik woon op dit moment in Laren.

In juli 2017 heb ik met plezier mijn diploma tot paraveterinair behaald op het Groenhorst college te Barneveld. Het afgelopen jaar ben ik bij verschillende dierenartsen als oproep gewerkt en ervaring opgedaan.

Op de foto is mijn ontzettend grote, lieve, ontdeugende kater genaamd Garfield te zien. Inmiddels is hij alweer 13 jaar oud en geniet hij van elke dag.

Als paraveterinair hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het bezoek, met uw huisdier, aan de dierenarts.

Sanne
SanneParaveterinair
Mijn naam is Sanne, na het behalen van mijn diploma paraveterinair in 2012 heb ik veel ervaring op kunnen doen in diverse praktijken.

Sinds 2018 ben ik vol enthousiasme gestart bij Dierenkliniek Almere Stad. Wanneer ik niet aan het werk ben breng ik tijd door met mijn gezin, bestaande uit 2 dochters, een hond en een kat. Geregeld ben ik met de hond en de kinderen te vinden in een bos of op het strand. Naast mijn liefde voor dieren zet ik mij graag in als vrijwilliger binnen scouting.

Klaas Vos
Klaas Vosspecialist chirurgie en orthopedie
Klaas is onze specialist bij Dierenkliniek Almere-Stad. Hij heeft tientallen jaren ervaring in de chirurgie en voert bij ons laparoscopische sterilisaties, orthopedische ingrepen en specialistische operaties uit. Hij leidt zelfs andere dierenartsen op in de chirurgie. U kunt bij hem ook op specialistisch consult komen.
Minu
Minumascotte
Minu maakt ook deel uit van Het Dierenkliniek Almere-Stad team en is bijna elke dag aanwezig op de praktijk. Daar wil ze vooral met andere hondjes spelen en met de baasjes knuffelen. Ze moet eigenlijk op kantoor blijven, maar omdat ze erg nieuwsgierig is, lukt dat niet altijd. Minu komt uit een dodingsstation in Spanje en is geadopteerd door dierenarts Sandra. Ze houdt vooral van aandacht en ze vindt het heerlijk om lekker te wandelen of mee te gaan op de boot.
Jij?
Jij?Stagair(e)
Dierenkliniek Almere-Stad is een erkend leerbedrijf. Volg jij een studie diergeneeskunde of opleiding tot paraveterinair en ben je nog op zoek naar een stageplek? Wij leiden vakmensen op! Dus schroom niet en bel of mail ons naar de mogelijkheden. We maken graag kennis met je om te kijken of er een plek beschikbaar is voor je.