Reviews zijn erg belangrijk voor ons! Door te reviewen kunnen we onze diensten nog beter maken en geeft u geïnteresseerden waardevolle informatie over onze kliniek. Hier enkele mensen die u voor gingen:

Laat u ook een review achter?

Zeer tevreden met deze dierenkliniek. Ook al wonen wij buiten Almere, voor deze goede service rijden wij graag een paar kilometers om. Ik laat de dieren met een goed en gerust gevoel achter omdat ik weet dat ze in goede handen zijn. Ook de telefoontjes de dagen na een ingreep om te vragen hoe het gaat zijn een voorbeeld voor vele andere klinieken!!

Martin    10 juli 2018  

Afgelopen zaterdag 5 mei 2018 ging het niet goed met onze kat Pharell.
We belde en konden binnen een half uur terecht, er bleek een grasspriet in zijn keeltje vast te zitten.
We zijn super goed geholpen door Sandra en was zo lief voor Pharell echt geweldig.

Nu maandag 7 mei 2018 belde ze of het goed ging met Pharell nou dat heb ik nog nooit meegemaakt echt TOP!!!!!

We zijn zeer tevreden en hebben Pharell nu bij DAS ingeschreven.

Fam Waterham

Fam Waterham    7 mei 2018  

Nadat onze hond door 2 loslopende andere honden diverse beetwonden had, gelukkig deze kliniek gevonden. Enige die alert reageerde en dat op een zondag, hulde! Spoedoperatie is gelukkig goed verlopen door de bekwaamheid van Sandra en haar team! Kimi, onze hond, is inmiddels volledig hersteld en wij als "baasjes" kunnen dan ook niet anders dan jullie waanzinnig bedanken! Ga zo door en dat vele anderen klinieken in Almere hier een voorbeeld aan hebben! Nogmaals dank voor alles, de operatie, nazorg en de top behandeling!

Rian T.    14 januari 2017  

Beoordeling *Wat hebben wij een begeleiding gehad bij het grote verlies van Sam onze Golden Retriever. Geweldig!!!!
Altijd veel tijd en aandacht gehad vanaf het begin dat we bij dit geweldige team binnengekomen zijn.
Zelfs 's-nachts was niets te veel.
Groot is onze waardering voor de manier waarop wij en Sam zijn begeleid bij het inslapen van Sam.
Heel fijn vonden wij de kaart met lieve woorden die wij nadien per post toegezonden kregen namens het hele team.
Ineke en Willem

Naam *Willem C. van Engelenburg    13 juli 2016  

Op 8 april 2015 moesten wij onze Cavalier King Charles genaamd Beau na 6 mooie jaren veel te vroeg laten inslapen. De begeleiding van dit team was meer dan voortreffelijk. Met zeer veel gevoel voor het dier en zijn baasje. Met de komst van onze nieuwe metgezel, een kooiker pup genaamd Chico, zijn wij voor alle behandelingen uiteraard teruggegaan. Ook al zijn er meerdere dierenartsen dichterbij huis.
Op 8 april 2016, precies op de sterfdag van Beau liep Chico tegen een rijdende auto op. Ook nu de behandeling in handen gegeven van dit team van enthousiaste mensen die dierenliefde echt hoog in het vaandel hebben staan. Ze namen ook nu ruimschoots de tijd voor alle mogelijke controles. Met Chico gaat het weer zeer goed. Dat deze dierenartsen daar een positieve bijdrage aan hebben geleverd lijkt ons duidelijk.
Wij zijn tot 3 keer toe, met 2 honden en een vogel, zonder voorafgaande afspraak binnengevallen en in alle gevallen snel en zeer adequaat geholpen. Top.

Jaap van Ingen    12 april 2016  

Op aanraden van een vriendin voor een 2nd opinion naar DAS gegaan. Aan de telefoon al een fijn gesprek gehad waarin werd meegedacht over mijn dillemma en vervolgstappen.
De moderne praktijk is licht en rustig, mijn hond bleef daardoor ook rustig.
Sandra nam ruim de tijd om mijn hond te onderzoeken op afwijkingen. Ze vertelt meteen wat haar bevindingen inhouden, wat je er zelf aan kunt doen,
wat de voor- en nadelen van een behandeling zijn. Al je vragen worden beantwoord met nadere uitleg. Je weet direct waar je aan toe bent en ik heb weer wat geleerd over mijn hond.
Behandelingen zijn natuurlijk nooit fijn maar ik laat mijn hond straks met vertrouwen over aan dit team.

Carola    24 februari 2016  
Author Picture

Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig 2016!
Nogmaals bedankt voor alles, jullie zijn top!
Tot gauw in het nieuwe jaar...

Peanut & Smokey    24 december 2015  
Author Picture

Lieve medewerkers van Dierenartsenpraktijk Almere-Stad,
Ik wil jullie allemaal bedanken voor de goede zorgen en lieve aandacht die jullie altijd aan Kai en Seven gegeven hebben.
Ook waardeer ik het heel erg dat jullie altijd een luisterend oor hadden voor mijzelf.
Een extra dank je wel voor Kirsten omdat zei op de dag van de euthanasie van Seven alle tijd voor ons heeft genomen, zowel in de praktijk als thuis en niet te vergeten aan de telefoon toen ik enigszins in paniek belde.
Mijn verdriet om het gemis van Kai en Seven zijn erg groot, maar jullie attente aandacht heeft mij erg geholpen.
Heel veel dank hiervoor.

Kai en Seven    1 december 2015  
Author Picture

Lieve Kirsten, Natasja en Sandra.
Heel hartelijk bedankt voor al jullie lieve en goede zorgen voor onze hond Sara. Ze vond jullie allemaal erg lief.

Sara    30 november 2015  

Lieve Sandra, Natasja en Kirsten,
Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen voor onze lieve Beertje. Wij hebben echt het gevoel dat wij bij jullie terecht kunnen en jullie altijd voor ons klaar staan. Waarderen wij enorm.

Beertje    27 november 2015  
Author Picture

Lieve Sandra en Natasja. Bedankt voor jullie goede zorgen voor Bowie. De afgelopen 2 jaar ging hij met veel plezier naar jullie toe!

Bowie    14 november 2015  
Author Picture

Hai lieve dames van DAS, wij willen jullie namens de hondjes en onzelf heel hartelijk bedanken voor alle liefde en zorg die jullie geven!

Troy Sparky Daisy DJ Rocky Kiara Angel    5 november 2015  
Author Picture

Bedankt voor de goede zorgen!

Stars    1 november 2015  
Author Picture

Onze hond Joep heeft een gebitsbehandeling gehad bij DAS met perfect resultaat! Kan weer goed kauwen en ruikt weer fris uit zijn bek!

Nicolas    27 oktober 2015  

wat een dikke vette dierenkliniek is dit joh. Wat een service helemaal geweldig

Mark    7 oktober 2015  
Author Picture

We waarderen het enorm als u een review voor ons achterlaat. Hiermee helpt u onze service verbeteren en helpt u toekomstige klanten met hun keus voor Dierenkliniek Almere-Stad!

DAS    7 oktober 2015  
Author Picture

Vond het nooit leuk om met Bassie naar de dierenarts te gaan, maar hier komen we graag terug :-)

Marieke    7 oktober 2015  
Author Picture

Begin dit jaar had onze poes "Dinges" genaamd rare wondjes op haar oor.

Aangezien onze oude dierenarts niet zo goed beviel zijn we verder gaan zoeken en zijn we bij DAS terecht gekomen.

Sandra bekeek het oor en gaf aan dat het een tumor was en dat het oortje eraf moest.

Jammer van het witte oortje, maar een gezonde poes is natuurlijk veel belangrijker.

De ochtend dat we Dinges brachten voor de operatie zagen we op het andere oortje ook tumoren, dus in overleg met Sandra besloten om beide oortjes te verwijderen.

De operatie is erg goed gegaan en we werden goed opgevangen door Sandra en de assistente. Het was eerst wel een vreemd gezicht, maar we raakten er al snel aan gewend. Er zijn nu veel mensen die vragen of wij een bijzondere raskat hebben. "een raskat zonder oren", hahaha ik antwoord altijd, ja, nu wel. ;-).

Paar dagen na de operatie zijn we gebeld door DAS omdat ze graag wilden weten hoe het nu ging met Dinges. Erg attent. :-)

Dinges is weer vrolijk en blij en heeft geen last meer. WIj zijn erg blij met de goede zorgen die wij en Dinges kregen van het DAS team. :-). Wij gaan niet meer naar een andere dierenarts. Inmiddels hebben we gezinsuitbreiding van twee lieve konijntjes en ook daarmee gaan we met plezier naar DAS toe.

DAS team bedankt voor de goede zorgen en ga zo door :-).

Gr. Mirjam Schoneveld.

Mirjam Schoneveld    30 september 2015  

Nadat onze hond Rover plotseling erg benauwd was geworden zijn we bij DAS gekomen om te kijken wat onze lieve schat scheelde. Wat ons opviel is de vriendelijkheid naar ons maar vooral naar Rover. Alles werd keurig en rustig uitgelegd. Helaas bleek na de foto's dat het er niet goed voorstond en hebben we besloten om hem verder lijden te besparen. Er werd voor ons stoelen gepakt en water en heerlijk dekentje waar onze schat op kon liggen en na de grondige uitleg en met veel liefde voor Rover is deze rustig ingeslapen. We kregen alle tijd om afscheid te nemen wat een verademing en zeker prettig voor de verwerking van het verdriet. Na een aantal dagen kregen we nog een lief kaartje met een persoonlijke tekst. We willen dan ook Sandra bedanken voor al haar goede zorgen en de liefde voor dieren want die heeft ze echt. Een dierenarts die met haar hart werkt en ik raad ook iedereen aan om daar heen te gaan als je op zoek bent naar een dierenarts.

sandra koops    15 augustus 2015  

Onze gezinsuitbreiding bestond uit een kleine baardagame, Dexter genaamd. Wij dachten goed voorgelicht te zijn in de dierenwinkel waar wij haar aanschaften, maar de lamp die wij daar kochten bleek niet geschikt, de krekels te groot, het advies over toediening van calcium niet ok├ę enz. enz. Met een ziek, verlamd en niet zelf kunnen poepend diertje kwamen wij bij Sandra terecht. Dexter goed onderzocht, gemasseerd om te laten poepen, anti-wormen kuurtje en een uitgebreid advies over lampen, extra voedingstips enz. zijn wij weer vertrokken. Alles opgevolgd en tot onze blijdschap gaat het nu heel goed met Dexter. Sinds deze week poept ze weer zelfstandig, is ze dol op lof en banaan en geniet ze van haar speciale infrarood lamp. De pootjes worden weer voorzichtig gebruikt en ze groeit goed. We zijn heel blij dat we een dierenarts troffen die zelf veel ervaring heeft met dit soort diertjes en ons zo lief geholpen heeft. Ze heeft zelfs na enige tijd onze zoon gebeld om te informeren hoe het nu ging. Wat een service!

Wilzing-di Gennaro    14 juni 2015  
Author Picture

Een half jaar en verschillende dierenartsen verder kwam ik met Katmai bij dierenkliniek Almere-Stad terecht na onze verhuizing. Dankzij goed kijken en luisteren, stelde deze dierenarts snel een goeie diagnose, gingen we met de juiste medicijnen naar huis en ken ik mijn stoere, eigenwijze, speelse kater eindelijk weer terug!

Ik ben onder de indruk, van de snelle diagnose, de mooie, moderne, "cleane" praktijk en niet in de laatste plaats van het vriendelijke, meedenkende team. Ik heb ook gemerkt dat de overdracht tussen het team ook heel goed is, waardoor ze precies de stand van zaken weten en ik niet elke keer alles hoefde te herhalen. Na een week werd ik zelfs gebeld hoe het met Katmai ging, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Heel prettig. Ook bijzonder en bijzonder prettig dat je op elk uur terecht kan. Ik hoop daar geen gebruik van te hoeven maken, maar het idee is wel geruststellend. Ik kan iedereen deze praktijk aanraden, gun het jezelf en je huisdier!

Enca    9 mei 2015  

Het Team is werkelijk fantastisch met dieren en mensen. Helaas hebben we de kat van mijn moeder moeten laten inslapen, maar de onderzoeken vooraf en behandelingen zijn uitermate prettig verlopen, doordat ze duidelijk en transparant alles uitleggen.
de begeleiding en nazorg zijn hartverwarmend. Dank jullie wel

Geplaatst door:: Ingrid Hoogendonk - Pel    28 augustus 2014  

Wij zijn met onze kat Tommie in het midden van de nacht bij dierenkliniek Almere-Stad geweest. Het personeel heeft letterlijk alles op alles gezet om onze Tom weer beter te maken, ondanks het tijdstip. We zijn goed geholpen en ze waren heel erg lief voor onze kat. We zijn dan ook erg dankbaar dat Tommie weer gezond bij ons thuis is!

Dominique    12 juni 2014  

Review toevoegen




HTML Toegestaan : a p br i em strong q h1-h6
Verification Captcha
* Verplicht (als u ook een plaatje wilt toevoegen stuurt u ons deze even op info@dierenkliniekalmerestad.nl)

Bedankt!

Of kom op een andere manier met ons in contact als u vragen of opmerkingen heeft.

CONTACT