Onze huiskatten zijn echt een onderdeel van ons gezin. Net als bij ons, kunnen ze op latere leeftijd steeds meer ouderdomskwaaltjes
krijgen. Daarbij kunt u denken aan: veel slapen of liggen, moeite met lopen en springen, veel drinken en veel plassen, minder eten of juist heel veel eten, kwijlen en/of uit de bek stinken, erg mager worden of slechte vacht. Alhoewel we soms denken dat het door de ouderdom komt, zijn er ook ziektes die dit kunnen veroorzaken. Zo kan uw kat artrose, suikerziekte, gebitsproblemen, nierproblemen of childklierproblemen krijgen. Sommige van deze ziektes zijn prima te behandelen, mits we er vroeg genoeg bij zijn.
We hebben daarom een leuke actie voor alle (oudere) katten. Onze seniorencheck bevat een uitgebreid consult bij de dierenarts waar er naar o.a. naar het hart en de longen geluisterd wordt, het gebit bekeken wordt, de buik wordt nagevoeld en de gewrichten worden nagegaan. U krijgt uitgebreid advies over het gezond houden van uw oudere kater of poes. Ook nemen wij bloed af wat uitgebreid getest wordt. Tevens wordt de nieuwste SDMA test op dit bloed ingezet wat nog sneller nierproblemen kan opsporen. Zo kan er gekeken worden naar hoe goed de nieren, lever en schildklier nog werken en wordt er gekeken of er geen suikerziekte optreedt.

Slechts 85 euro voor een complete seniorencheck bij de kat

Bel nu om een afspraak te maken tel. 036 – 369 05 35.
Deze actie geldt alleen in de maand april en alleen op afspraak.